Pazartesi, Haziran 16, 2008

Kate Moss Beni Taciz Etti!


Promosyon treni için garantili ekran biletidir bu cümle aslında. Nasıl mı, şöyle. Önce piyasa koklanır, bakılır ki, "Hepsi" denilen kız grubu pastadan tek başına pay alıyor. Onlara bir ortak aranır. Sonra dans edebilen, eli ayağı düzgün, seksiden hallice, idare edecek kadar şarkı söyleyebilen, tercihen enstrüman çalabilen üç kız biraraya getirilir ve bir müzik grubu kurulur. Adı da MP3 konulur. Neden MP3? "Korsan"a tavır olarak. Tam olarak tavır nerede ben anlamadım. Anlayan olursa anlatsın hepimiz anlayalım. Neyse. Sonra uygun ortam beklenir. Akıllı yapımcı/ menajer beklemez, araştırır. Birden ampul yanar! Devlet Kuşu ayağına gelmiştir. W Dergisi'nin çekimleri için ülkemize gelen Kate Moss, Beyoğlu'nda gece klübünde çılgınlar gibi eğleniyordur. Hemen kızlar aynı ortama ya da yakınına getirilir. Ve olaylar gelişir. Gece klübü çıkışında kızlardan biri -Bizim masalımızda elma, grup üyelerinden Burcu Canbaş'ın (sarışın olan) başına patlamıştır.- basın mensuplarına açıklama yapar:
Kate Moss Beni Taciz Etti!
Sonra? Sonra grup kızlarımız kendilerini olay sabahı hemencecik Kanal D ekranlarında, Seda Sayan'ın kucağında buluverirler. Sabahların Sultanı Programı'nın yapımcısı da eski magazincidir hattı zatında, malzemeden anlar.
Sonuç? Yine hüsran olacaktır çünkü bu gruptan bi cacık olmaz!

3 yorum :

yevgenizamyatin dedi ki...

yok artık lebron james. kate moss beni taciz etti seda abla. ablan kurban olsun yavrum biçimde gelişti mi olaylar? yok yok sen haklısın. bu gruptan bir nane olmaz. gündemin çöpüyle gündem yaratmak diyordu birileri. çöpten gündem senkronize salınmaktan müzik gurubu olmaz der ve çekilirim.

yevgenizamyatin dedi ki...

oy oy oy. bu yazı bir kurgu mu yoksa gerçek mi? mp3 nedir? bu kızım kepçe bu da oğlum kasetçalar olmuş konu. bense ancak üçte birini idrak etmişim.

ranini dedi ki...

Bu yazı kurgu olsa, hepsi rüya olsa. Bi uyansak direklerarası'na.. ne güzel olurdu hayat:))