Pazartesi, Eylül 07, 2009

Artık benim de logom var


Prettyinpink, kendi doğum gününde bana kocaman bir hediye verdi. Yeni yaşı kutlu, keyfi daim olsun. Dün eski blogu kapatıp, yenisini hazırlamakla uğraşırken posta kutumda bir mesaj buldum. Tam da yeni adresin tasarımıyla cebelleşmekten sıkılıp, klavyeyi yere çarpıp gitmek üzereydim. Mesajda, "logonu bitirdim turuncu mu olsun istersin?" diyordu. Turuncu olsun, dedim. Ellerine sağlık olsun. Çok keyiflendim ve çok beğendim. Grafik olarak turuncuya beslediğim hayranlığın sebebini de ayrı bir zamanda anlatacağım, unutmazsam elbette..

Artık benim de bir logom var. Sayfanın görünümüyle oynayıp duruyorum. Kendimi yeni bir eve taşınmışım ve yerleşmeye çalışıyormuşum gibi hissediyorum. Birkaç güne kadar yerime alışır, neşelenirim diye umuyorum.

Böyle yani...


.

11 yorum :

๑ ★ prettyinpink ★ ๑ dedi ki...

keşke amatör olmayaydım da daha iyilerini yapaydım. güle güle kullan kuzucancan =)

Mum Boya dedi ki...

yasasin turuncu sevenler! :)

gezentimezenti dedi ki...

prettyinpink'e nice yaşlar diliyorum, tanımasam da koyu bir Sezoş fanı olduğunu anımsıyorum ekşi'den, logo da hoş olmuş ranini, yeşil ve turuncunun kontrastını sevmişimdir her zaman.

Ranini,

Sizin dök içini rahatla diye bir başlığınız vardı eski blogta ama bir türlü mail yazamamıştım onu buraya aktarmanız mümkün mü?

Ova (Excuse My Reading) dedi ki...

çok güzel olmuş hem logo hem yeni sayfa :) güle güle kullanın. yalnız eski yazıların kimileri yok sankii

parka dedi ki...

Sevgili arkadaşım sayfamdaki 33 0kul 3003 öğrenci kampanyasının logosunu sayfanıza taşıyarak sizinde desteğinizi rica ediyorum.

Saygılarımla

Ahmet

Misery dedi ki...

Hayırlı olsun sevgili ranini, çok güzel olmuş :)

tuba dedi ki...

Ben iğrenç bir migren atağı ile uğraştım.. ekran kırılmadı ya.. çat diye kapadığımda daağada kırılmaz.. (davaso gelmem derken gibi daa da)

Ptesi sendromum hiç yoktur benimde.. Bodrum Limon hikayesini okudum.. Üstüne senin yazın bir sürü şey düşündürdü ama sadece düşündürdü. Kendime biçtiğim 5 yıl var.. 40 yaşında geldiğimde..En kötü halde; Kiralık bir sevgili, mesai saatleri olmayan bir iş (gerekirse 14 saat çalışılsa bile), 40 kg daha zayıf (su sefer geri alınmayanından) ve bir sürü şeyi yapabilme hevesi.. Evet yanlış değil.. HEVES istiyorum ben.. Kaybettiğim bir süredir bu.. anladım.. ben umarım geç kalmadan.

Çok memnun oldum.. herşey için.. içe dışa hiç bi yere akmayan gözyaşları ile..

sadece tuba

mermaid dedi ki...

ya eski hali ne güzeldi. yanlış bir yere geldim zannettim, adres çubuğunu kontrol ettim. eskiye yakın bşy olsun bariii:)

Zelmac dedi ki...

her ne kadar eski sayfanın ve fotonun hayranı olsam da, bence tam seni yansıtmıyor yeni logo
özelllikle de o yeşil perdeler...

eski paslı demirin bir konsepti, bir söyleyecek sözü vardı. bunlar bilemiyorum

ranini dedi ki...

@zelmac

yeni konseptim bu. "sözüm, perdenin arkasından sızan ışıktır. gerisini istiyorsan kıçını kaldırıp perdeyi açmalısın ve kendi sözlerini bulmalısın" temasında yazıyorum artık.

Isshin dedi ki...

Ay ranini, inanır mısın bir kaç gün öncesine kadar (geçen Çarşamba'dan beri) keşke Blog'un görünümünü değiştirse diyordum içimden. Lâkin bu düşüncelerimi yansıtmadım çünkü kimsenin işine karışmak haddim değildi. Kişinin kendi işini beğenmesi lâzımdı bana göre.

Uzun lafın kısası, harika olmuş.
Yazılarını ve entrylerini merakla bekliyoruz.

Dipnot: Bir Twitter hesabın eksik sanki?