Cuma, Ekim 01, 2010

ÇOK OYUNCULAR TOP 10 LİSTESİ


Aşağıdaki liste yeni sezonda görücüye çıkan yerli dizilerde irili ufaklı yer tutan ÇOK oyunculardan oluşmuştur. Listenin başında ya da sonunda yer almanın bir önemi yoktur. Hepsi aynı ölçüde kötü, sadece aklıma geldiği gibi sıraladım. Listede 9 isim var. Son isim sizin yorumlarınızla eklenecek. Yorumlarda adı en çok geçen oyuncuyu listenin sonuna ekleyeceğim. Buyrun bakalım..


1. Tansel Öngel (Kılıç Günü)
2. Atsız Karaduman (Kılıç Günü)
3. Bülent İnal ( Bitmeyen Şarkı)
4. Altan Erkekli ( Yerden Yüksek)
5. Leyla Bilginel (Kılıç Günü)
6. Sinem Kobal (Küçük Sırlar)
7. Birce Akalay ( Yer Gök Aşk)
8. Sezin Akbaşoğulları (Küstüm Çiçeği)
9. Fırat Çelik* ( Fatmagül'ün Suçu Ne?)



* Fırat Çelik bu listeye, seslendirme hatası sebebiyle girmiştir. Seçilen ses rengi ile oyuncunun fiziki uyumsuzluğu büyüyü fena halde bozmaktadır.

Böyle yani...




.

23 yorum :

nisa*n dedi ki...

10- Emina Sandal(aslında oyuncu olduğundan da şüpheliyim)....bu arada ''Kılıç Günü'' ne torpil geçmişsiniz...:)

Judy Abbott dedi ki...

öyle bir fotoğraf seçmişsin ki yazıya, tek düşünebildiğim o kedinin ağzını burnunu öpmek :)

düzenli, kaçırmadan, ekrana yapışarak izlediğim biricik dizi Ezel. kim kötü orada dersen belki Cansu Dere'dir, amma ilk sezon hiç kötü bulmuyordum ben onu,üstelik kendi sesini kullanıyor, haksızlık etmek istemem. yeni sezonda biraz tutuk başladı. Neyse sen daha iyi bilirsin Ranini:)

ranini dedi ki...

@nisa*n

torpil mi geçmişim :))


@Judy Abbott

zaten bu sezon yayıma girenlerle ilgileniyoruz. Ezel eski iş. Tuhaftır, ben Cansu Dere'yi Tuncel Kurtiz'den daha çok beğeniyorum.

evren dedi ki...

10. Erkan Petekkaya (öyle bir geçer zaman ki)

seloke dedi ki...

Pardon yafu, Türk Malı'nın 2.sezonuymuş. o zamaaaaan, kesinlikle Altan Erkekli. Kendisi yayınlanan tüm dizilerde oynama rekorunu kırmak üzeredir.

Heloise dedi ki...

Emina Sandal bence de, gözlerini devirip, şişik dudaklarını büzmekten rol yapamıyor. Tolgahan Sayışman da olabilir, çok uyumsuz bir cast olmuş bu ikili

ranini dedi ki...

@ Seloke
Altan Erkeli listede zaten:)

seloke dedi ki...

listeden seçmek yasak mıydı? dikkat etmedim. o zamaaaaaan Emina Sandal. Karın ağrısı gibi valla.

ranini dedi ki...

@seloke

listeden seçmek serbest sana.. ama yorumlarda adı en çok geçeni "10. isim" (onuncu) olarak ekliicem ya, ondan şeyettim :D

tuba dedi ki...

Dizinin 2. sezonu ama yeni oyuncu Cemal Hünal Adanalı. Suratını at tepmiş ondan mı.. yoksa sakal vardı anlamıyormuyduk? adam sadece alnı ile rol yapıyor haliyle hiç bişi olmuyor.. Ama elbette Emina varken ona sıra düşmez sanırım. Yazık Altan bey emeklilik için çalışıyordur herhal.. şunun şurasında kaç yılı kalmış olabilir ki ? Yarı yaşındaki Erkan bile oldu büyükbaba nerdeyse (2. kızdan bekliyorum hamile kalacak) ee ben şimdi kim demiş oldum bilemedim.

sevgiler benden.
tuba

merve dedi ki...

bence emina sandal hadi bir derece idare eder ama selenay sarıkaya kabus gibi o dizide. hatice aslan da öyle. ikisi de çekici ve kötü kadın olalım derken kötü bir firdevs yöreoğlu taklidinden öteye gidemiyorlar.

seloke dedi ki...

''listeden seçmek serbest sana'' cümlesi, yani biraz böyle... hani mahallenin delisi, herşey serbest falan gibi bir duygu geçti bana ya da başına gelmeyen kalmadı, torpillisin gibi... ayrıca ben bu cümlede bi de böyle bi sevgi falan hissettim. sağol.

ranini dedi ki...

@tuba

şimdi adanalı'da mukim hırsızlık mahsulü bir karakter yani çakma joker reanimesi olarak bakarsan, oyuncunun oyunsuzluğunun sebebini daha iyi anlayabilirsin. Hesapta bi "joker" gözlemesi yapmış onu yediriyor bize, ellerine sağlık tabii:))

@Merve
Selenay sarıkaya çok kötü.. çok.. ve çok genç ve hiçbir umut yok düzelebilmesi için.. yazık.. Üstelik adanalı'daki aksanından hala kurtulamamış gibi korkunç! sahiden korkunç.. çok üzülüyorum..

@seloke
geç kalmışım.. çok daha önce cümleler kurup anlamanı sağlamalıydım, affola:)

Adsız dedi ki...

emina sandal bence kimseye kötü oyunculuk payesini kaptırmaz. çok kötü. serenay ve hatice hanım büyük oynuyorlar ama bence kötü değiller.

Adsız dedi ki...

küçük sırlar dizisindeki oyunculuk performansları çok kötü. genç oyuncuları beğenmiyorum. merve boloğur diğerlerine göre iyi ama o da çok büyük oynuyor. yüzündeki ifade hep aynı. kötü kız rolünü yorumlarken abartıya kaçtığını düşünüyorum.

drazen dedi ki...

Hımm; son 4 post tv olmuş; geri mi döndün ranini :)

Listeye gelince, ben Altan erkekliyi kötü bulmadım, amatör takım antrenörü çok derinlikli bir karakter değil ; daha çok gözlemin taklidinden temellenmek zorunda. Kişisel fikrim de - ciddi sayıda amatör takım antrenörüyle muahhbeti olan bir adam olarak - gözlemin 1-1'e çok yakın odluğu.

Tamamını seyretmedim ama seyrettiğim 10 dakika içinde Emina Sandal'ı 1 numaraya koyarım net. İşin kötüsü esas oğlan daha iyi bir oyuncu olduğu halde kadına ayak uydurmuş görünüyor. Evet; Serenay Sarıkaya da çok fena. Ben adanalıda projenin abukluğundan -elalem aynı hikayeden heat çekerken sen Adanalı çekiyorsun; ne acı, yazık. Tayfun güneyer söyle sen mutlu oldun mu; Yılan Hikayesini untuttun mu?- ötürü çok değerlendirme

Kılıç günü kötü bir konsept olmuş ; o kadar "epik " konumalndrılmış bir işte de herkes "overacting " halinde.

emo666 dedi ki...

Yılmaz Erdoğan.
(Kızar bence bu listede yer almaya; kızdırmaya değmez.)

ranini dedi ki...

@emo666

adamın bu sezon ekrana girmiş bir işi var mı? Yok. Ee?

avokado dedi ki...

ranini,
seni tekrar okumak guzel, devam etmen dilegiyle...
liste guzel olmus, unutulmaz dizisindeki basrol kisisi, erkek olan bana 10 numaralik geliyor ama yaprak dokumu cenderesinden de bu listeye isimler cikabilir,bu arada deli sarayli da sezonun olduramayanlarindan bence...
icimi doktum,fotografa da bittim...

avokado dedi ki...

hmm yeni sezon isleri...
hangi kafayla okuduysam demin ona gore yorum yazmisim, ama unutulmaz kisisine hislerim baki...
yer gok ask murat unalmis derim... ayni siddetli erkeklik pompalanmis haller feci geliyor bana.
arz ederim.

Hakan Deniz Erkut dedi ki...

seranay sarıkaya ve emina sandal oyuncu bile sayılamayacsğından en kötü oyuncu olarak hatice aslan'ı öneriyorum... çok çok başarısız bir nebahat çehre taklidi olmaktan öte gidemiyor; yeni bir Firdevs Yöreoğlu olmaya çalışmak yerine farklı birşey yaratmaya çalışabilirdi... Ayrica kıyafetleri, ayakkabıları hepsi çok kötü...
ama bana sorarsanız şayet castı yanlış, seneryosu (replikleri) gereginden fazla şiirsel ve bastan savma çok olsa da Lale Devri'nin öyküsü "ne tutar" diye yazılmış muadili Ask ve Ceza'dan çok daha güzel ve ilgi çekici...

Hakan Deniz Erkut dedi ki...

seranay sarıkaya ve emina sandal oyuncu bile sayılamayacsğından en kötü oyuncu olarak hatice aslan'ı öneriyorum... çok çok başarısız bir nebahat çehre taklidi olmaktan öte gidemiyor; yeni bir Firdevs Yöreoğlu olmaya çalışmak yerine farklı birşey yaratmaya çalışabilirdi... Ayrica kıyafetleri, ayakkabıları hepsi çok kötü...
ama bana sorarsanız şayet castı yanlış, seneryosu (replikleri) gereginden fazla şiirsel ve bastan savma çok olsa da Lale Devri'nin öyküsü "ne tutar" diye yazılmış muadili Ask ve Ceza'dan çok daha güzel ve ilgi çekici...

Adsız dedi ki...

cansu dere nin sadece agzını aşağıya dogru yarım ay sekılde bukerek aglaması ve konusurken düz yazı okur gibi konusması ve fotoğrafta güzel bir kız olmasına rağmen oynarken itici ötesi olması...bilmiyorum nedense cansu dereyi oyuncu olarak hç begenmıyorum ezelde onun yerine baska bir kız oynasaydı sanırım daha basarılı bir iş olurdu.