Cuma, Ekim 03, 2008

AWAKE


Awake, bana göre pazarlama stratejisi olarak gerilim süsü verilmiş olsa da aslında romantik bir film. Senaryosu filmin yönetmeni Joby Harold tarafından yazılmış. Harold'un ilk filmi olduğunu düşünürseniz de sonuç oldukça başarılı. Filmin oyuncuları; Hayden Christensen, Jessica Alba, Lena Olin ve Terence Howard. Senarist, karakterleri ve kimi olayları öyle derinlemesine inceleyip didikleyip önünüze sermiyor. Önce bu durumu senaryo sığlığı sanıyorsunuz ama sabrederseniz sebebini anlıyorsunuz. Kısacası, işlenmemiş sıradışı bir konuyla yola çıkan filmin, daha iyi bir kurguyla "mükemmel" olması mümkünmüş.

İzleyin...

2 yorum :

Goddess Artemis dedi ki...

İlk defa Star Wars serisinde, Anakin Skywalker/Darth Vader'ı canlandırdığı zaman hasta oldum Hayden Christensen adlı bu yakışıklıya. Sonrasında, Sam Monroe rolüyle ödül aldığı Life as a House'ı ve yine ödüllü Shattered Glass'ı izledim... Güzeldi.

Süper bir hikayesi, hatta istenirse seri haline gelebilecek düzeyde olmasına rağmen, bir kurgu ve senaryo faciası olan Jumper'da izlenebilecek tek şey'di.

Awake'i de hemen edinip izleyeceğim.

ranini dedi ki...

@artemis

çok yaşa e mi: )) amma atraksiyonlu bi yorum olmuş, süper,linkler filan..