Pazar, Mayıs 15, 2011

İnternetime Dokunma!


Beyaz popolarımızı klavye başından kaldırıp sokağa döktük. Güneşli bir günde Taksim'den, Tünel'e seslerimiz aktı: Kurabiye Tayyip- kurabiyee Tayyip- kurabiyeeee- kurabiyee- Tayyip- kurabiyeee Tayyip- Kurabiyeee Tayyip- Kurabiyeee- kurabiyee Tayyip!


Böyle yani..

.

9 yorum :

C dedi ki...

Selamlar,
Blogunuza tekrar yazmaya başladığınızı görünce mail atacığım aklıma geldi. Çok oldu ama sizi rüyamda gördüm, hayırdır inşallah :)) Bayağı oldu ama neyse, işte günya siz ölmüşsünüz bana toprak bir yer gösteriyolar ve bak işte burada öldü diyorlar ben de inanamıyorum falan. Böyle biraz karışıktı yani. Allah uzun versin, zaten rüyaların tersi çıkar derler :)) İsterseniz bunu yayınlamayın, siz bilirsiniz :)

Canan

ranini dedi ki...

@Canan

"çok oldu ama" telaşınızı anladım ama nasılsa hepimiz er geç gideceğiz. rüya tabircileri ömür vermek olarak tabir ederler bu durumu. hayırlısı bakalım :) teşekkür ederim..

Adsız dedi ki...

internet üzerindende esaslı bir protesto yapamadık orneğin herkes belli bir gün bir saatte internetini kapatabilirdi.okan bayulgenınde programında soylediği sey dogru internet protestosu için internetinde kullanılması gerek.

Orchant dedi ki...

kurabiyeler 3 "r"liydi :)

C dedi ki...

rica ederim, telaş yapmadım yahu merak ettim :)

erayda dedi ki...

@ Canan
Keşke mezar taşına bakmayı ihmal etmeseydiniz.
Ben en çok ismini öğrenemediğinize üzüldüm. İstihareye yatıyorum...

Adsız dedi ki...

cannes ile ilgili oturaklı bir yazı yazar mısınız?

ranini dedi ki...

@erayda
:))


@adsız
cannes'ı canlı olarak izlemedm ki ne yazısı yazayım istiyorsunuz ?
:)

Adsız dedi ki...

bu yasaklama için yurumekten ote internette protesto etmek daha onemlı mesela herkes belli bir gün belli bir ssattle tum internet baglantılarını kapatse turkıyede güzel olmaz mıydı?