Salı, Ocak 12, 2010

Evlilik Hazırlığı Yaparken


Olmayacak şey olmuş, Ali Sunal tam da evlilik hazırlıkları yaparken E.D ile Etiler'de bir gece klübünde medyaya pişti olmuş. Haberi bloga taşıma sebebim Ali Sunal'ın uzun süredir seviyeli bir ilişki yaşadığı Yaprak Dökümü'nün bahtsız Leyla'sını yani Gökçe Bahadır'ı aldatması ve E.D ile yakalanması değil, magazin muhabirlerinin olası cehaleti ve gazetelerin fotoğraf olmadan, altına imza atmadan, yuvarlak laflarla, uyduruk kaynak beyanıyla bezeyerek haber yazmasıdır. "Tam da evlilik hazırlığı yaparken aldattı." Ali Sunal ve E.D, geçtiğimiz cumartesi gecesi, Etiler'de mukim bir gece kulübüne ayrı ayrı arkadaş gruplarıyla gelip, dakikalarca öpüşüp üstelik kapıdan da birlikte çıkmışlar. Kamera kaydu var mı? Henüz ortaya çıkmadı. Hoş kamera kaydı olsa Ana Haber Bülteni'nde çoktan yayımlanırdı. Fotoğraf? Yok. Haberi kim yazmış? İmza yok. Kaynak kim? Kaynak açıklamak zorunda değilim. E güzel.. Bu durumda beyana itibar etmemiz gerekiyor. Koskoca gazete yazmış işte, yalan mı söyleyecekler?

Af'edersiniz ama "Osur osur ipe diz", derdi rahmetli ananem. Memleketimin güzide bir haber kaynağından -prensip olarak bile- mahallenin dedikoducu Ayşe Teyze'sine oranla iki parmak algı ve yargı farkı beklemek ne büyük aptallıktır değil mi? Yeri geldiğinde gündemi hallaç pamuğu gibi sallama gücüne sahip insanların bir dirhem bile olsa sorumluluk ve vicdan sahibi olmalarını istemek ne büyük lüks! Tamam, haberi kulağına fısıldadılar. Güzel! Bekle. Takip ettir. Peşlerine muhabir tak. İzlet ve yakala sonra da patlat haberi göğsünü gere gere değil mi? Ama yok. Salla gitsin. Ya tutarsa? Umarım bu haberi gazete sayfasına taşıyan, kulağına fısıldanan ismi doğru duymuş ya da doğru istihbarat almıştır. Umarım Ali Sunal, "E.D" ile samimiyetle ve dakikalarca öpüşmüştür. Aksi de mümkün. Kimi muhabirlerin ellerine yazılı basın bülteni verirsiniz, haberi yazarken hata yaparlar. O derece bilgili ve ilgilidirler ki şaşar kalırsınız. Ancak itiraf etmeliyim ki bu haberin altı boş çıkmaz. Tamamen uydurma bir haber olma ihtimali çok düşüktür. Büyük bir ihtimalle Ali Sunal, söz konusu gecede bir kadınla oldukça samimi pozisyonda görülmüştür. Haberin o kısmı doğrudur. Ez cümle, habere konu olan kadın E.D olmayabilir. Çünkü bizim muhabirler Elif görse mertek zanneder.


Böyle yani..



.

6 yorum :

Adsız dedi ki...

ben habertürk magazin yazarı esin öveti twitter dan takip ediyorum. kendisi çok hızlı bir gece hayatı yaşıyor ve gittiği yerlerden naklen yayın yapıyor. cumartesi günü şamdanda çok şaşırdığım iki ünlü bir saatten beri sarmaş dolaş vaziyette ama herhalde bu olay sadece gecelik bir şey diye yazmıştı ve isim vermemişti. bende kadının ağzı da ne sıkı diye düşünmüştüm. bugün habertürkte bu haberi okuyunca haber kaynağının esin övet olduğunu anladım. çünkü mekan aynı, gün aynı. belliki aynı olay.
ali sunal o gece orada olduğunu, elif d. ile bir film projesi için
görüştüklerini söylemiş ve dedikleri gibi aralarında öyle bir yakın temas olmadığını söylemiş.
tamam da yılların kurdu esin övet
iki kişi arasındaki yakın temasın ne ölçüde bir yakınlaşma olduğunu anlayabilecek birisi.

ali sunal o gece orada olduğunu ama elif d. ile öyle denildiği gibi
yakın bir temas içinde olmadığını açıklamış.

Adsız dedi ki...

Bir saattir sarmas dolaslar. Ama eminim bu gecelik bir durum bu :)
5:57 PM Jan 9th from UberTwitter

Samda da hic tahmin etmeyeceginiz iki unlu isim opusuyor :)
5:56 PM Jan 9th from UberTwitter


bu da belgesi. eğer bir komplo değilse haber doğruya benziyor, yani ali sunal yalancı.

ranini dedi ki...

@ adsız

haberin doğru olup olmadığını koklayarak değil, görerek öğrenmek isterim demek istediğim anlaşılamıyor mu acaba da twit kopyalayıp ispat etmeye çalışıyorsunuz adınız bile olmaksınız?

Deniz dedi ki...

Yine kayıplardasınız ranini:)
Herşey yolunda umarım

ranini dedi ki...

@deniz

içimden yazmak gelmiyor bir zamandır.. toparlarım yakında :)

seloke dedi ki...

benim içimden hiç bir şey gelmiyor. Özledik bu arada.Sevgiler.